RECEPTIONSMENU

STOR MENU

         Pris: 299,- pr. kuv. (min. 20 personer.)
  • Blinis med stegte tigerrejer, aioli og dild.
  • Blinis med oksekød, squash og syltede løg.
  • Kyllingespyd med asiatisk dip.
  • Hjertesalatblad fyldt med tunmousse.
  • Wrap med tempura rejer, blandet grønt og limecreme. 
  • Wrap med røget laks, blandet grønt og avocadocreme.
  • Slider med kylling og karrydressing.
  • Mini sandwich med parmaskine, rucola og pesto.
  • Bresaola fyldt med urtecreme og rucola.
  • Spyd med mozzarella og cherrytomat.
  • Mini vaffel med trøffelcreme, parmaskine, rucola og parmesan ost.
  • Stegte gyoza og asiatisk dip.
  • Frugtspyd.
  • Brownie med friske bær.

LILLE MENU

        Pris: 139,- pr. kuv. (min. 20 personer.)

  • Blinis med oksekød, squash og syltede løg.
  • Kyllingespyd med asiatisk dip.
  • Wrap med kylling, karrycreme og blandet grønt.
  • Mini sandwich med parmaskine, rucola og pesto.
  • Frugtspyd.
  • Chokoladekage med friske bær.