PATTEGRIS- & GRILL MENU 

Læn jer tilbage, nyd dagen - vi klarer maden!

Grillmester eller kok, står for at grille, opsætning af bufféten og rydder op før han kører.

Pris for grillmester eller kok 2900kr. 

           

           HELSTEGT PATTEGRIS MENU 1

  • Helstegt Pattegris med sprød svær.

  • Flødekartofler.

  • Timian stegte kartofler.

  • Coleslaw.

  • Broccolisalat med rosiner, rødløg, solsikkekerner, bacon, vendt i en cremet dressing.

  • Pastasalat med grøn pesto, syltede rødløg, radiser, cherrytomater, peberfrugt & toppet med frisk mozzarella.

  • Bearnaisesauce.

  • Brød & smør.

  • Chokoladekage med friske bær.

         Pris ved 25-40 kuv. 199,-

         Pris ved 40-60 kuv. 179,-   

         Pris ved 60-100 kuv. 169,-


           HELSTEGT PATTEGRIS MENU 2

  • Helstegt pattegris med sprød svær.

  • Frankfurter.

  • Flødekartofler.

  • Smørstegte kartofler med rosmarin.

  • Pastasalat med grøn pesto, syltede rødløg, radiser, cherrytomater, peberfrugt & toppet med frisk mozzarella.

  • Broccolisalat med rosiner, rødløg, solsikkekerner, bacon, vendt i en cremet dressing.

  • Sprød salat med appelsin, melon, blåbær, ristede græskarkerner & vinaigrette.

  • Pebersauce.

  • Bearnaisesauce.

  • Sennep, ketchup, ristede- & rå løg.

  • Brød & smør.

  • Chokoladekage med friske bær.

  • Pris ved 25-40 kuv. 219,-

  • Pris ved 40-60 kuv. 199,-

  • Pris ved 60-100 kuv. 189,-

     

           HELSTEGT PATTEGRIS MENU 3

  • Varmrøget laksemousse med cremefraiche, friske urter & syltede rødløg.
  • Helstegt pattegris med sprød svær.
  • Honning & lime marineret kyllingeoverlår.
  • Smørstegte kartofler med frisk timian.
  • Flødekartofler.
  • Sprød salat med appelsin, melon, blåbær, ristede græskarkerner & vinaigrette.
  • Græsk salat med tomater, rødløg, agurk, oliven & feta.
  • Broccolisalat med rosiner, rødløg, solsikkekerner, bacon, vendt i en cremet dressing.
  • Bearnaisesauce.
  • Pebersauce.
  • Brød & smør.
  • Hjemmelavet brownie med friske bær & mynte.
  • Pris ved 25-40 kuv. 279,-
  • Pris ved 40-60 kuv. 269,-

  • Pris ved 60-100 kuv. 259,-



           GRILLMENU 4

  • Bøffer af oksefilet med fedtkant.

  • Honning & lime marinerede kyllingeoverlår.

  • Frankfurter.

  • Flødekartofler.

  • Smørstegte kartofler med timian.

  • Marinerede ovnbagte grøntsager.

  • Pastasalat med grøn pesto, syltede rødløg, radiser, cherrytomater, peberfrugt, toppet med frisk mozzarella.

  • Broccolisalat med rosiner, rødløg, solsikkekerner, bacon, vendt i en cremet dressing.

  • Bearnaisesauce.

  • Pebersauce.

  • Sennep, ketchup.

  • Brød & smør.

  • Pris ved 25-40 kuv. 279,-
  • Pris ved 40-60 kuv. 269,-

  • Pris ved 60-100 kuv. 259,-


           GRILLMENU 5

  • Hjertesalatblade fyldt med tunmousse og citron.

  • Helstegt oksefilet.

  • Grillet laks med krydderurter & citron.

  • Grillede Kyllingespyd.

  • Frankfurter.

  • Flødekartofler.

  • Smørstegte kartofler med krydderurter.

  • Marinerede ovnbagte grøntsager.

  • Pastasalat med grøn pesto, syltede rødløg, radiser, cherrytomater, peberfrugt & toppet med frisk mozzarella.

  • Bearnaisesauce.

  • Rødvins sauce.

  • Brød & smør.

  • Sennep & ketchup.

  • Hindbær Panna cotta.

  • Pris ved 25-40 kuv. 289,-
  • Pris ved 40-60 kuv. 279,-

  • Pris ved 60-100 kuv. 269,-


Praktisk

  • Når vi ankommer, må der gerne være en til at tage imod os og vise os hvor vi skal stå. Gerne et overdækket sted, i tilfælde af dårlig vejr (pavillon eller halvtag). Er dette ikke muligt, bedes I rette henvendelse til os og vi hælper med at finde en løsning.
  • Grillen kan godt dryppe lidt, så derfor skal underlaget kunne tåle dette. Alternativt kan pap bruges. Victor's køkken yder ikke erstatning for evt. pletter eller andre skader, på belægninger som ikke kan komme af.
  • Ved bestilling af helstegt pattegris ankommer vi 4-5 timer før den aftalte spisetid, og starter op. For grillmenuer ankommer vi 2-3 timer før den aftalte spisetid.
  • Når vi kører tager vi grillen med. I sørge for en plads til de varme kul. Det kan være foliebakker, en anden grill eller et bålsted.
  • I sørger for bortskaffelse af kød og benrester fra pattegrisen. vi skal nok samle det i en plastiksæk.
  • Vores grillmester griller kun de produkter, vi selv medbringer. Dette er af hensyn til fødevaresikkerheden.