Bryllupsmenu

Menu 1 Pris: 499,- pr. kuv. (min. 20 personer) 

APPETIZER

  • Mini vaffel med pisket ricottacreme, bresaola trøffelolie toppet med høvlet parmesan.

FORRETTER

  • Smørstegte kammuslinger med ovnbagt oliven/ citron marineret selleri, råsyltede gulerødder og dildolie.
  • To slags bruschetta:
  • mozzarellacreme parmeskine, balsamico og basillikum.
  • Gedeost, bresaola, ovnbagte tomater og rucola.
  • Koldhævet surdejsbrød med pisket brunet smør.

 

MELLEMRET

  • Ravioli fyldt med mozzarella og spinat på bund af bagte tomater, brunet smør og toppet med høvlet parmesan.


HOVEDRET

  • Grillede oksemørbrad medaljon. 
  • Unghanebryst.
  • Grillede grøntsager.
  • Stegte små kartofler vendt i brunet smør og toppet med gremolata.
  • Pommes Anna.
  • Sauce bordelaise.
  • Kold bearnaisecreme.


DESSERT

  • Portions anrettet citronfromage.
  • Portions anrettet pistaciekage


Menu 2 Pris: 389,- pr. kuv. (min. 20 personer)

FORRETTER

  • Smørstegte kammuslinger med ovnbagt oliven/ citron marineret selleri, råsyltede gulerødder og dildolie.
  • Koldhævet surdejsbrød med pisket brunet smør.

MELLEMRET
  • Ravioli fyldt med ricotta og spinat på bund af bagte tomater, brunet smør og toppet med høvlet parmesan.

HOVEDRET
  • Kalvemørbrad medaljon.
  • Ovnbagte grøntsager vendt i brunet smør og toppet med gremolata.
  • Pommes Anna.
  • Rødvins sauce.

DESSERT

  • Portions anrettet citronfromage.